Piirinmestaruudet ratkottu

Sunnuntaina 3.6.12 Saimaan kanavalla käytiin taistelu kesäonginnan piirinmestaruuksista Etelä-karjanalaisittain.

 

Olosuhteet olivat tällä kertaa ehkä perinteistäkin haastavammat. Edellispäivän rankkasade oli jäähdyttänyt pintavedet ja saanut eritoten salakat valumaan rantapenkan tuntumasta syvempiin sfääreihin.  

 

Kuten aina, kalaa kuitenkin nousi liki kahdeksankymmenen onkijan toimesta sen verran, että erot ja paremmuusjärjestys saatiin puntarilla todetuksi. Onkialueen kummankin päädyn reunapaikoilla onkineet voittivat kumpikin omat sarjansa ja muutkin suurimmat tulokset pyydettiin reuna-alueiden läheisyydestä. Saaliskaloista valtaosa oli keskikokoisia tai sitä pienempiä särkiä ja toivottua salakkaryntäystä ei juuri esiintynyt. Punnituksessa näkyi selkeästi myös se, että miekkasärjen kutuaika on lähellä (tai ollut juuri) koska ainakin kymmenen sapelikalaa kulki vaa’an kautta.

 

Tuloslistaa analysoidessani totesin oman seuramme olleen tänäkin kesänä mukana vahvalla otteella; tulihan kaksi mestaruutta ja monta muutakin hyvää sijoitusta. Lämpimät Onnittelut Tonille, Teijalle ja muillekin ”palkintorohmuille”!

 

Leikittelin kilpailun jälkimietteissä ajatuksella, että näiden meriittien myötä seuramme voitaisiin jatkossa muuttaa kaksinimiseksi – kesällä voisimme olla Lappeenrannan Onkijoita ja talvisin Pilkkijöitä…

 

Terveisin Toipilas Kimmo

 


« Takaisin