Tulokset 2014

Tulokset löytyvät Arkisto-2014 välilehden takaa.

 

Tulokset / kilpaonki

Kilpaonginta v. 2013

Kilpaonginta v. 2012

Kilpaonginta v. 2011

Kilpaonginta v. 2010

Kilpaonginta v. 2009

Kilpaonginta v. 2008

Kilpaonginta v. 2007

 

Vuosi 2013

Kilpaonginta on edelleen voimissaan vaikka osassa kilpailuja ei oikein osallistujia tahdo löytyä.

Kuusi kisaa kuitenkin käytiin kauden aikana. Sm-tasolle ei valitettavasti kilpailijoita seurasta löytynyt.

 

Vuosi 2012

Kilpaonki 2012 käsitti kaikkiaan seitsemän kilpailua joista yksi oli maajoukkuekarsinta. Edelleenkään lajin suosio ei ole kovin suuri, mutta uskollinen joukko jaksaa kisailla edelleen.

 

Sm-kilpailu käytiin myös kanavalla heinäkuun puolivälissä ja joukkuekisassa seuramme edustajat pääsivät puolenvälin paremmalle puolelle. Pronssimitalikin oli hilkulla, pienellä onnella sunnuntain tuloksissa se olisi ollut saavutettavissa.

 

Vuosi 2011

Edelleen tuo sama pieni, mutta sitkeä kilpaonkiporukka jatkoi ahkeraa kisailuaan Saimaan kanavalla. Kisoja oli kauden aikana seitsemät, lisänä PM-kilpaonki syyskuussa.

 

Kanavalla ei ollut tänä vuonna lainkaan muiden seurojen järjestämiä kilpailuja ja siten kalastuspaine oli aika pieni. Laivaliikenne kasvoi edellisestä kesästä jonkin verran ja Saimman vedenpinnan ollessa alarajalla veden virtaama oli kuitenkin vähäinen. Tämä vaikeutti jonkin verran onkimista ja joissakin kisoissa tulokset jäivät aika pieniksi.

 

Ensi kesäksi seura sai järjestettäväkseen kilpaonginnan maajoukkuekarsinnan ykkösosan, joten siinä riittää yhdeksi viikonlopuksi puuhaa aktiivijäsenille.

 

Vuosi 2010

Kilpaonginnan pieni mutta sitkeä harrastajajoukko on pitänyt kesän aikana kahdeksan kilpailua Saimaan kanavalla. Osallistujia niissä on ollut kaikkiaan 97 kisaajaa eli keskimäärin 12 osallistujaa / kisa. Todellisuudessa tuo luku taitaa olla lähempänä kymmentä, sillä sm-kisojen alla pidetty yleinen kisa hieman vääristää keskiarvoa.

 

Seurastamme osallistui myös reilu joukkueellinen Hevoshaassa pidettyihin kaksipäiväisiin SM-kilpaongitakisoihin heinäkuussa. Menestys odottaa edelleen seuran jäseniä, vaikka hyviä yksittäisuorituksia nähtiinkin.

 

Lisäksi muutama henkilö osallistui kilpaonginnan maajoukkukarsintoihin, kuitenkin sielläkin menestys jäi odottamaan itseään.